Saturday, May 30, 2009

Pencil box 'old skool'


Haa...akhirnya aku dapat jugak pencil box design old skool ni..Kalo nak tau masa aku darjah 1 ( 1985 ) dulu pakai pencil box ni la tapi warna biru..Simple dan murah masa zaman tu..ada kwn2 kelas aku pakai mcm ni dan yg besar skit pun ada..kalo yg kaya2 pakai yg ada pensil box magnet tu..Depan belakang boleh isi pen,pensil..


Pensil box ni juga lah aku jadikan sebagai mainan dalam kelas aku..Kononnye jadi lori pasir la..Pemadam jadi driver,penutup jadi tempat letak pasir..pasir lak ambik kat tepi longkang kelas aku..siap tuang pasir atas meja..tu lah zaman kebudakan aku dulu..


Yang ni pensil box nye besar skit..ada kwn kelas aku masa tu pakai yg design ni..ada gambar anak Panda dan ibunya..pasni nak cari design ada magnet tu tapi design old skool lah..

3 comments:

ahmadkamil said...

BRO, crate kayu 1 liter tak nak lepas ke,hu hu hu - KAMIL - die hard coca collector COCA COLA MALAYSIA. kalu free lawat blog COCA COLA MALAYSIA AKU..
http://ahkaba.blogspot.com/

kamil said...

bro, crate 1 litre tak mau lepas ke. KAMIL die hard fan COCA COLA MALAYSIA old skool. Feel free to blogging my coca cola blog...
http://ahkaba.blogspot.com/

Anonymous said...

bro, botol 1 litre tak mau lepas ke. http://ahkaba.blogspot.com/