Tuesday, January 24, 2012

Nak tulis apa ... ?

Rasa dah lama tak update blog. Banyak hal sana sini. Tak tau nak tulis apa, nak start posting barang apa pun tak tau. Ketika ini hanya aku nak wish kepada semua tetamu blog aku yang sudi jengah2 tu


Selamat Tahun Baru 2012... dah basi baru nak wish. hehehe...


Gong Xi Fa Cai.. Selamat Tahun Baru Cina ...



" 120 Years Fraser & Neave " trusted for generations ...

P/S : Tak sabar nak datang event Botologi Malaya 28hb Januari ni di Ipoh Station Cafe, Puchong. Dengar cerita pelbagai barang akan keluar dari bonet ( car boot sale ) dan yang dasatnya video tayangan korek botol dalam tanah ada lagi..fuhhhh !!!


1 comment:

iaryylr said...

cantik pen tu bro...