Wednesday, March 16, 2011

Tin Yeos 300ml

Tin Yeo's minuman kacang soya jenis " Steel can " 300ml. Telah dijumpai baru2 ini ketika sedang ' pulling ' kabel CCTV di bawah papan lantai Bilik Kawalan xxxxxx ( gambar lokasi tidak dipaparkan atas keselamatan - sini byk wang hehehe.. )




Melihat rupa keadaan tin ini agak malang dan tidak cemerlang. Karat yang tak mungkin hilang lagi.



Mengikut usia lokasi tersebut sudah mula beroperasi sejak tahun 1995. Tin ini juga terdapat bar code dan kondisi 'steel can'. Aku tak tau berapa lama usia sebenar tin ini...?

3 comments:

MgtBobber said...

fUH!Best nii!! Steel can pun ada bentuk macam ni ya bro?? aku ingat selama ni yang 'straight side'(Tin Sardin) je??

srikandi cinta said...

menarik !! thanks sharing this info :)

Fitri Osman said...

mgt bobber & srikandi..

kena sharing2 lagi...