Sunday, June 5, 2011

Ada lagi.....

Lama juga aku tak update blog ini di atas kesibukan kerja dan mood nak berblogging hilang tetiba. Skang tau-tau dah cuti sekolah. So..aku ada lagi.. Macam kad top trumps ini. Time2 parah mencari barang2 old skool ni terkena pulak jetpot..Dapat pulak antara barang2 mcm ni.

Top Trumps Sports Planes




Top Trumps New Cars




Banyak jenis lagi kad Top Trumps yang masih aku mencari lagi ni. Kalau kenkawan ada extra ke boleh roger-roger aku ni.

8 comments:

Blues Riders said...

masa kecik2 dulu mmg selalu main benda ni. ada kereta kebal, kapal terbang, kereta, kapal..

peninfarina modulo salah sebuah kereta yg terhebat pd waktu itu..

iaryylr said...

Yehaa! teruskan usah Bro, pasti akan dijumpai!...

Azlan Huzairi said...

teman mmg minat main card ni dulu

MgtBobber said...

Fuh! bestnya! etrasa nak main kad ni laa!!

K. Praba said...

back to old memories... cantik punya bro. ada apa apa yang nak letgo bro? kalau ada email ye. spk5447@yahoo.com

Fitri Osman said...

BR - tentu seronok kalau semua tu dapat dikumpul semula. Nak cari satu persatu tu memang payah sangat.

Iaryylr - usaha tangga kejayaan. TQ bro terus memberi sokongan.

Azlan Huzairi - tentu rindu kan. Ok kita lepak2 mana nanti, kita bukak daun ni kejap. Kita layan balik sekejap. hehehe...

Mgtbobber - nanti kita main ada trade fair nanti. hehehe.

K.praba - ok roger.

hidup_pepsi said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

nak nangis tgk gmbr nih... bro amik gambar satu2 kad tu boleh tak