Saturday, August 14, 2010

Salam Ramadhan....

Pejam celik pejam celik dah hari ke 4 kita berpuasa... hari ni aku start balik n3 blog aku ni.. Walaupun terlewat hari, aku nak wish kenkawan blog, silent reader semua yang seIslam " Selamat berpuasa dan berbuka puasa sebentar lagi "...

Terima kasih juga kepada kenkawan yang telah berhempas pulas menjayakan Trade Fair Botol Soda di Ampcorp Mall 8hb Ogos 2010 minggu lepas...


Kepada juga blogger2, collector2, silent reader, rakan2 facebook dan pengunjung yang hadir dari utara hingga selatan tanah air tempoh hari, kemeriahan hari tu datang dari korang semua...Tima kaseh semua....


Tahun depan venue trade fair botol soda di Penang? JB? Ipoh atau KL lagi ??? Apa2 pun selamat berpuasa semua.....

2 comments:

iaryylr said...

kalau ada lagi trade fair tentu lagi menarik, sebab dah ada pengalamankan..

Fitri Osman said...

harap2 begitu lah....