Saturday, June 12, 2010

Kalau dah jodoh tak ke mana...

Kalau dah sampai jodoh tak ke mana...saya mewakili keluarga saya di Ipoh menjemput semua rakan2 bloggers, collector, korektor,seller dan runner2 yg mengenali saya secara dekat dan jauh ke majlis perkahwinan adik lelaki bongsu saya pada besok hari Ahad 13hb Jun 2010 di Ipoh..tak lupa kawan2 semabuk teh...maaf di pinta di atas kesibukan kerja saya ini telah menyebab kelewatan menjemput semua...yang mana turun lokain Ipoh tu datang le nanti...



Jodoh aku juga..sewaktu pulang bercuti ke Ipoh malam Khamis lalu, aku telah membawa sekali kekasih aku duduk dalam kater aku skali setelah 3 kali percubaan pinangan aku di tolak dalam tempoh 6 tahun...kini jodoh aku selama ini telah berada di kampung aku untuk merai sekali majlis perkahwinan adik aku...haaa..haa...nama kekasih aku tu Coca-Cola Ice Cold..tinggi 6 kaki, badan cantik baik lagi..asal dari Teluk Intan, Perak..kerja di pam minyak jer...





Untuk sementara waktu ini, Ice Cold ni akan tinggal di kampung aku dulu buat menemani botol2 lain yang tinggal di sana sejak bertahun2 dulu...

7 comments:

MgtBobber said...

Bro.. trade fair nanti bawak turun la buat pelaris! hehee..

blurguyz79 said...

memang jodoh hebat dgn botol tu,cayalah bro.

frightrice said...

Tahniah buat adik hang.

Botol ni 5 inci tinggi dari aku, haha :)

en mat said...

dahsyat....

Fitri Osman said...

Mgbobber..
nanti kalau ada orang ayat power mcmane bro?? abis di kebas orang...haahaaa..

blurguyz79..
tu la..kalau dah rezeki, jodoh tak kemana..ramai lagi sudah merisik sebelum tu..heeheee....

frightrice..
Tq..hari tu jumpa lupa nak bgtau..sorry..harap kenkawan info jer...

en.mat..
kalau ada rezeki nak madu dua pulak...heeheeheee...

s820 said...

Fitri, wahh... bestnya! Boleh masuk bertapa kat situ. Hehe... :D

Fitri Osman said...

s820...boleh kalau nak...heehehe..