Thursday, December 9, 2010

7up tin sardin..

Melihat pada 2 buah tin sardin 7up ni nampak satu tu berkarat dan satu lagi masih cun lagi laa.. Tiada nampak perbezaan pada tulisan, warna, bintik2 dan cantuman tin.





Tetapi bila di lihat pandangan atas tin sardin 7up ini baru tahu perbezaan jelas ketara kedua-dua buah tin sardin 7up ini. Pinjam tagline bro Sham " Sama tak serupa " .. satu 7up karbonat can dan satu lagi 7up coin can..


7up coin can yang malang ini dapat di memory lane Ipoh minggu lepas sewaktu jalan2 cari barang. Mungkin condition atas tin ini yang telah di kopek dan tak berapa cantik membuat coin can ini tidak tertarik hati pembeli walaupun harga di bawah RM5..



Apa yang kenkawan terpikir kenapa 7up coin can ini telah jadi begini dgn rakusnya....Comment anda...hehehe...???



3 comments:

iaryylr said...

Sayang, tapi kalau dah terdesak nak buat camana?, memang unik!

MgtBobber said...

Ni Mat Pet kopek ni bro!! Hahahaaha!!

Fitri Osman said...

Bro iaryylr,
mungkin terdesak..nak cepat tak nak pakai sikat..heheheh..

Mgtbobber,
Boleh jadi jugak..hehehe